Оказва се, че Опра Уинфри е не само медиен магнат, но

...
Оказва се, че Опра Уинфри е не само медиен магнат, но
Коментари Харесай

Кое е новото имение на Дженифър Анистън

Оказва се, че Опра Уинфри е освен медиен магнат, само че и магнат в региона на недвижимите парцели в Калифорния. През 2021 година купува имение от 8.5 декара в Монтесито. Като част от него тя се снабдява и с очарователна тосканска плантация и две дребни вили. И всичко това за сумата от 10.5 милиона $. По-късно телевизонната водеща разделя парцелите и ги продава на две огромни звезди.
 Опра Уинфри и защо е похарчила първия си чек за 1 милион $
Изненадващата покупка на Опра Уинфри с първия извоюван милион

Скъпо наслаждение

Дженифър Анистън вече е горделив притежател на главния дом в средиземноморски жанр. За него тя даде съвсем 14.8 милиона $, до момента в който треньорът на Уинфри Боб Грийн купи останалите къщи за 2.3 милиона $. Което значи, че Опра се радва на облага от към 6.6 милиона $.

Въпреки че няма никакви фотоси на новата вила на Анистън, остарели документи за разрешителни и други данъчни документи дават някои детайлности за дома. Актрисата от " Приятели " ще се разполага на 370 кв. метра, ще може да употребява четири спални и три бани, тоалетна на 371 кв. метра, независима къща за посетители и независима постройка за фитнес, написа Dirt. 

А освен че ще се любува на живописна гледка към океана и планините, Дженифър ще може умерено да си отдъхва от папараците, защото парцелът се намира на извънредно насаме място. Новият ѝ дом даже не се вижда от улицата, а до него води един-единствен път, затворен за публично придвижване.

Все отново, в случай, че Моника, Чандлър, Джоуи и Рос, или някои от другите ѝ другари решат да ѝ отидат на посетители - ще могат да употребяват комфортен паркинг, побиращ до 15 автомобила.
 Дженифър Анистън,„ Приятели: Отново дружно “ и за какво снимането на сериала е било мъчно
Дженифър Анистън призна за компликациите към „ Приятели: Отново дружно “

Лесно ли им е било

От впечатляващото изложение на имението можем единствено да кажем, че Дженифър Анистън знае какво да си купи. Въпреки това главният ѝ дом евентуално ще остане къщата ѝ в Лос Анджелис, с която се снабди през 2012 година за 21 милиона $. Тя е ситуирана на върха на рид в влиятелния квартал Bel Air и е издигната през 1965 година от известния проектант А. Куинси Джоунс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР